Tempur Ombracio párna - hason fekvőknek

A TEMPUR Ombracio párna segíti Önt az alvási pozíciójában. A különleges kialakítás segít javítani a könnyebb légzést, akkor is, ha a hasán alszik.

Kérjen ajánlatot

Tempur Comfort Cloud párna

A párna speciális TEMPUR ES (extra soft/lágy) anyagból készül, amely innovatív módon ötvözi a kényelmet és alátámasztó tulajdonságot.

Kérjen ajánlatot

Tempur Traditional Easyclean memóriahabos párna

Ez a klasszikusan kialakított párna rendelkezik az ölelés finom érzésével, ám ugyanakkor könnyen átalakítható egy kényelmes támasszá. A párna különböző méretekben és formákban kapható, hagyományos kényelmet jelentve ezzel mindenki számára.

Kérjen ajánlatot

Tempur Traditional Breeze párna

Ez a hagyományos formájú párna rendelkezik az ölelés finom érzésével, ugyanakkor könnyen átalakítható egy kényelmes támasszá. A párna különböző méretekben és formákban kapható, hagyományos kényelmet jelentve ezzel mindenki számára.

Kérjen ajánlatot

Tempur Traditional Granulate párna

Ezek a párnák azok számára készültek, akik a hagyományos formatervezésű párnákhoz ragaszkodnak. Különböző méretekben kaphatóak, hogy megfeleljenek az Ön testéhez és igényeihez. Klasszikus formájukkal és megfelelő alátámasztásukkal képesek a legtöbb alvási pozíciónál kényelmes, regeneráló alvást biztosítani a szervezetnek.

Kérjen ajánlatot

Tempur Symphony párna - Symphony Pillow

A Tempur Symphony párna a Tempur termékcsalád új tagja. Úgy tervezték meg, hogy mindkét oldalát használni lehessen.

Kérjen ajánlatot

Tempur Sonata párna

Kiválóan megtámasztja a nyakát és fejét alvás közben - a legpuhább, legkellemesebb érzést adja - mindkét oldalán használható.

Kérjen ajánlatot

Tempur Millenium párna - háton és oldalt fekvőknek

A TEMPUR Millenium tartja a nyakat háton fekvés, illetve oldalt fekvés esetén egyaránt. A párna sarkának kis mértékű előrehajlításával kiváló tartás biztosítható a gerincnek.

Kérjen ajánlatot

Tempur Original Junior párna

Tempur Original párna Junior változata pontosan illeszkedik gyermeke fej és nyak formájához, tökéletes tartást biztosít a nyak és vállizmok számára.A Tempur párnák enyhíthetik a fájdalmat, a horkolást és az alvászavarokat.

Kérjen ajánlatot

Tempur Classic párna - Classic pillow

Különleges nyomáscsökkentő tulajdonságú TEMPUR Classic párna kényelmes és megfelelő alátámasztást nyújt a nyakcsigolyáknak.

Kérjen ajánlatot